Skip to main content

Alvleesklierkanker: lotgenotenbijeenkomst

Uitnodiging lotgenotenbijeenkomst voor mensen met Alvleesklierkanker

Patiëntenplatform Living With Hope, SamenhuiS en Scarabee – centra voor leven met en na kanker, nodigen lotgenoten van harte uit voor deze bijeenkomst.

Als je de diagnose Alvleesklierkanker krijgt staat het fundament van je bestaan op z’n kop. Niets is meer vanzelfsprekend. Dit heeft een enorme impact op jou en op je naasten. Naast alle emoties kunnen er ook veel vragen op je af komen.

Hoe doe je dat, waar loop je tegenaan, hoe reageert jouw omgeving en welke verwachtingen zijn er bij jezelf of een ander. Waar heb je last van en wat gaat goed. In een veilige omgeving met lotgenoten je emoties delen en vragen bespreken kan fijn zijn.

Angst, onzekerheid en het gedwongen worden om anders te leven, zijn thema’s die iedereen zal herkennen. Ieder heeft zijn/haar eigen verhaal en beleving en tegelijkertijd zijn er veel raakvlakken. Andere thema’s die aan de orde kunnen komen zijn chemotherapie en bijwerkingen, voeding, bewegen of levenseindevragen.

Geschoolde vrijwilligers begeleiden de groep.

Datum: 1 december van 10.30-12.30 uur met aansluitend een lunch

Locatie: SamenhuiS, Grebbeberg 68, 2402 ZE Alphen aan den Rijn Aanmelden: www.inloophuisscarabee.nl of stuur een mail aan info@samenhuis.org

Kosten: geen, maar een donatie is welkom

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.