Meditatie en Mindfulness, 8 bijeenkomsten van 1,5 uur

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Volledig bewust de schoonheid en vergankelijkheid waarnemen

is een cadeau voor je lijf en geest.

Kanker heeft vaak een grote impact op je lijf maar ook op je geest. Dit geldt niet alleen voor degenen die dit overkomt maar ook voor de mensen die ernaast staan. De 8 bijeenkomsten van deze training waar mindfulness met Westerse psychologische inzichten zijn samengebracht, dragen bij aan een hogere kwaliteit van leven en positieve veranderingen in cognitief en neurobiologisch functioneren. Het verandert je kijk op jezelf en de wereld.  Al 40 jaar bewijst deze training dat het veel oplevert.

Door het ontwikkelen van de vaardigheden tijdens de aandachtstraining, vang je stressprikkels eerder en beter op. Je leert anders om te gaan met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn en ontdekt een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. De concentratie verbetert en je ontspant gemakkelijker. Je geest rust uit tijdens het sterker worden.

Er ontstaat een hogere mate van bewustwording en je kunt beter je grenzen bewaken. Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Tijdens deze training leer je door te doen tijdens acht sessies van 1,5 uur. Thuis oefenen maakt een belangrijk onderdeel van de training uit, het is van belang hier tussen de bijeenkomsten 40 minuten per dag aan te besteden.

De aandacht oefeningen zijn op oosterse benaderingen, zoals meditatie en yoga gebaseerd. Zo maken zitmeditatie, liggende aandacht oefeningen en bewegen in aandacht deel uit van het programma. Alle oefeningen worden nabesproken. Dit is van belang omdat je door stil te staan gaat ervaren wat goed gaat en waar je obstakels ervaart.

Intake: Omdat Fanina samen met jou wil onderzoeken of deze training past bij je verwachtingen en levensfase, zal ze na aanmelding een afspraak maken voor een intake gesprek.

 

Zie achterzijde voor meer informatie over wat je kunt verwachten www.heartfulnessliving.com

Meld je aan via onze site www.inloophuisscarabee.nl, info@inloophuisscarabee.nl of 06-55413824.

I.v.m. Corona zullen wij vroegtijdig laten weten of de bijeenkomsten op de Oude Vest doorgaan.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.