Scarabee Kids 4 t/m 12 jaar

Reservering


Scarabee Kids biedt speelse werkvormen voor ingrijpende gebeurtenissen, lastige gevoelens en moeilijke vragen. Soms voelen kinderen zich beter op hun plek in een lotgenotengroep, een groep die ongeveer hetzelfde heeft meegemaakt
Vind jij het ook fijn om andere kinderen te ontmoeten die zelf of binnen hun gezin te maken hebben (gekregen) met kanker? Bij ons mag je praten over de dingen die gebeuren, hoe je je voelt, knutselen, luisteren, spelen, lachen en nog veel meer.
Anne Remijn heeft veel ervaring op o.a. het gebied van rouw en verlies bij kinderen en binnen het gezin. Vanuit haar praktijk Eb en Vloed begeleidt en ondersteunt zij onder andere: kinderen en volwassenen.

Let op!! I.v.m. Corona, anders dan anders.
Normaal gesproken zijn de ouders van harte welkom tijdens de kids middag, maar ivm de veiligheid, vragen wij de ouders om de kinderen bij de deur af te zetten.
Dank voor het begrip. Mocht er echt behoefte zijn aan een luisterend oor, meld dit dan vooraf via info@inloophuisscarabee.nl.

Het programma voor 7 juli 2021

Praatstok: Hoe kan jij even weg(dromen) van ziekte? Wat helpt jou om de ziekte niet steeds op de voorgrond te laten zijn?

Kring: vragenkaartjes uit samen krachtig op pad

Verhaal: De kakkerlak van Toon Tellegen

Knutselen: we maken een bootje/vlot van kurken

Spel: Bootje blazen,bootje varen

Kring: Afronden met afbeelding

flyer Scarabee kids nov 1

Reserveringen