Skip to main content

Wil jij het verschil maken? Word vrijwilliger bij Scarabee

Gastvrouw of gastheer

Ga je graag met mensen om en kun je goed luisteren? Dan wil je misschien gastheer of gastvrouw worden. Je ontvangt dan onze gasten, drinkt een kopje koffie of thee met ze, en luistert naar hun verhaal. Voor meer informatie klik op profielschets nieuwe gastvrouw heer.

Activiteitenbegeleider

Houd je van organiseren of van het werken met kleine groepen? Dan kun je bij ons activiteitenbegeleider worden. Heb je een idee voor een activiteit, neem dan contact op.

Administratief ondersteuner

Ben je netjes en gestructureerd? Dan kun je de coördinator ondersteunen met administratieve taken. Bijvoorbeeld het invoeren van gegevens, het bijhouden van mail en het verwerken van teksten.

Organisator evenementen

Is organiseren jouw sterke kant? Help ons dan Scarabee goed voor de dag te laten komen op markten en evenementen. Dat is belangrijk om nieuwe vrijwilligers en donateurs te werven en om Scarabee in Leiden en omliggende gemeenten meer bekendheid te geven.

Fondsenwerver en/of werver donateurs

Heb jij ervaring op het gebied van fondsenwerving of het werven van donateurs? Beschik je over een breed netwerk? Dan kun je ons helpen om onze financiele slagkracht te vergroten.

PR- of communicatiemedewerker

Ben je deskundig op het gebied van communicatie en PR? Dan kun je ons helpen om meer bekendheid te geven aan Scarabee. Bijvoorbeeld met social media, de website en de maandelijkse nieuwsbrief.

Scarabee kan niet zonder vrijwilligers. Samen houden we het inloophuis draaiende en zorgen we voor een fijne ontmoetingsplek voor mensen die kanker hebben (gehad), hun naasten en nabestaanden. Een aantal van onze vrijwilligers zijn ervaringsdeskundigen of waren nauw betrokken bij iemand met kanker. Maar er zijn ook vrijwilligers met een andere achtergrond. Samen vormen we een fijn en enthousiast team. Wil jij ons team komen versterken en ben je nieuwsgierig wat het inhoudt? .Zie profielschets-nieuwe-gastvrouw-heer

Wil jij vrijwilliger worden?
Kom je ons team versterken?
Meld je aan.