Scarabee Kids

Scarabee Kids biedt speelse werkvormen voor ingrijpende gebeurtenissen, lastige gevoelens en moeilijke vragen. Soms voelen kinderen zich beter op hun plek in een lotgenotengroep, een groep die ongeveer hetzelfde heeft meegemaakt

Vind jij het ook fijn om andere kinderen te ontmoeten die zelf of binnen hun gezin te maken hebben (gekregen) met kanker? Bij ons mag je praten over de dingen die gebeuren, hoe je je voelt, knutselen, luisteren, spelen, lachen en nog veel meer.

Anne Remijn heeft veel ervaring op o.a. het gebied van rouw en verlies bij kinderen en binnen het gezin. Vanuit haar praktijk Eb en Vloed begeleidt en ondersteunt zij onder andere: kinderen en volwassenen.

Let op!! I.v.m. Corona, anders dan anders.

Normaal gesproken zijn de ouders van harte welkom tijdens de kids middag, maar ivm de veiligheid, vragen wij de ouders om de kinderen bij de deur af te zetten.

Dank voor het begrip. Mocht er echt behoefte zijn aan een luisterend oor, meld dit dan vooraf via info@inloophuisscarabee.nl.

Het programma voor 2 juni 2021:

Praatstok: Waar verschuil jij je graag? En waarom doe je dat wel eens? Welke reacties van anderen vind je fijn en welke niet?

Verhaal: De koning bakt een huis van Annemarie van Haeringen over blootpad

Knutsel: We maken een schildpad

Spel: Schildpad verstoppen en zoeken

Afsluiten: Kies een kaartje voor een fijne schuilplek

flyer Scarabee kids nov 1

U heeft gekozen voor de activiteit: Scarabee Kids. Uw gekozen activiteit start op 4 May 2022 om 14:30 en eindigt om 04:00.

Reservering


Reserveringen